GastRobertollini

Babos csirkeleves rózsaborssal

A babos csirkelevesben nem fognak csalódni a gazdag levesek szerelmesei! Tudtátok milyen tápláló és egészséges a bab? Számos kedvező hatással bír, már azon kívül, hogy kiváló alapanyag türelmetlen kertészkedők számára, korai vetése miatt. A lóbab rengeteg értékes tápanyagot, fehérjét, keményítőt, ásványi anyagokat és vitaminokat (A, B1, B2, C) tartalmaz, zsengén szedve héja is fogyasztható, kitűnő… Tovább »

Húsvéti mézes-mustármagos sült sonka

Húsvéti sonka Sonkát szeretnél készíteni húsvétra és új receptre vágysz? Most elkészítettem neked az idei év tuti sonkáját!  Nem mindegy, hogy milyen sonkát választunk és az sem, mennyi ideig és hogyan főzzük. A jó sonkát az íze alapján lehet kiválasztani. Az érlelés minimum  3-4 hétig tartson, hogy a füst és a só teljesen átjárhassa a sonka… Tovább »

Burgundi marharagu

Kedves olvasók és barátok! Mi is készíthetünk igazi Francia marharagut! Fűszerektől illatozó, borral megbolondított porhanyósan omlós finom húst készíthetünk magunknak és szeretteinknek.   Hozzávalók: (5-6 személyre): 1,5 kg marha lábszár vagy lapocka 3 db vöröshagyma 4 db sárgarépa 2 db póréhagyma 4 gerezd fokhagyma 1 kávéskanál kakukkfű 2 db babérlevél egy csokor petrezselyem, 2 dl… Tovább »

Francia parasztleves

Kedves olvasók és barátok! Ilyen hideg időben mindenkinek szüksége van egy kis nyári melegre. Ebben a levesben mindent megtaláltok, ami felforrósítja a kedveteket! Ízekben gazdag és tartalmas, amit magaddal vihetsz a munkahelyedre, hogy a forró leves illata ne csak téged kábítson el! Hozzávalók: 30 dkg száraz fehér bab só 1 db citrom 1/2 fej kelkáposzta 4… Tovább »

Sáfrányos szűzérmeleves

Kedves Olvasók Amint a GastRobertollini nyitó oldalamon is láthatjátok ez a fotó alapozta meg a megszületést. Ez a Sáfrányos szűzérmeleves olyan ízharmóniát kölcsönöz, amit egyszerűen nem lehet kihagyni! 🙂   6 Főre: HOZZÁVALÓK: 50 dkg szűzérme 2 szál zellerszár 20 dkg sárgarépa 10 dkg petrezselyemgyökér 4 gerezd fokhagyma 2 db babérlevél 20 dkg burgonya 2,5… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!