GastRobertollini

Rozmaringos lazacfilé, vajon párolt balzsamecetes répával

  Kedves olvasók és barátok! Ajándékozzunk különleges fűszersót. Most a himalaya kristálysó rózsaszín varázsát kombináltam friss rozmaringgal, hogy finomabbnál-finomabb ételeket készíthessenek szeretteink, a tőlünk kapott ajándékból. Himalája kristály só durva szemű rozmaringgal ( rózsaszín): 10 dkg só 2 szál rozmaring levele A só majd elvonja a friss rozmaring nedvesség tartalmát és átveszi az ízét, a… Tovább »

Epres Cremé Brülée torta

Kedves olvasók és barátok! Nekem nagy kedvencé vált ez a madártej ízű torta ! Amikor megalkottam a receptet, csak álltam az üzletben és vártam az ihletre, semmi nem jutott eszembe! Aztán elkapott! 🙂 Ez lett az eredmény, Csibi Szilvi és Ninisz Laura segítségével. Szánj időt a bűnözésre, mert megérdemeld!   Hozzávalók:  5 tojás 14 dkg… Tovább »

Ricottával és rukolával töltött csirkemell

Kedves Olvasók Ez egy szuper recept azoknak akik rajonganak a könnyű ám de ízekben gazdag ételekért. Akár vacsorának is tökéletes mert nem megterhelő, e mellet gyorsan elkészíthető! 4 Főre: Hozzávalók: 200 g ricotta túró 1 marék rukola apróra vágva 5 dkg pirított fenyőmag 4 db csirkemellfilé bőrével 4 teáskanál vaj 2,5 dl víz só, bors… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!