GastRobertollini

Paradicsomos húsgombócleves

A paradicsomos húsgombóclevest azoknak merem ajánlani, akik a gazdag leveseket szeretik. Parmezán sajttal és friss bazsalikommal ízesített húsgombóccal bolondítottam meg. Rozmaringgal fűszereztem, lassú tűzön főztem és sok szeretettel készítettem, hogy ti is hamar megszeressétek! Írtam pár sort a bazsalikom jótékony hatásairól. Például tudtátok, hogy a levelei nagyon sok C-vitamint tartalmaznak? Én citrusos limonádéba is nagyon… Tovább »

Paradicsomos húsgolyó, kecskesajtos – olivás polentával

Kedves olvasók és barátok! Folytatva az olasz hetet, mesés húsgolyókkal szeretnék kedveskedni nektek. A köret is nagyon csodás és különleges, az elkészítése pedig nagyon egyszerű. Olaszországban tudnak igazán élni az emberek, készítsd el a receptet és légy egy vacsora erejéig Itália vendége! Látogass el facebook oldalamra és lájkold ha tetszik, köszönöm. : https://www.facebook.com/gastrobertollini?ref=hl Hozzávalók: 500… Tovább »

Olasz paradicsomleves

Kedves olvasók és barátok Nagyon nagy öröm számomra amikor felkérnek, hogy magazinba készítsek recepteket. Lázban égek a receptek készítésekor, még jobban szeretek piacra menni mint általában és hajnalban kelek a nagy napon. Mikor minden étel kész, megérkeznek a kollégák és egy jó kávé után indulhat kemény munka.  A Nők lapja Téli számában öt olasz recept… Tovább »

Spagetti Pomodoro

Kedves olvasók és barátok! Valami igazán egyszerű és fenségesre vágytok? Ezt a receptet használom a munkahelyemen is és eddig tökéletesen bevált, ez a recept nem hiányozhat a ti gyűjteményetekből sem! Hozzávalók 5 főre: 800 g hámozott kockázott paradicsom konzerv 2 db nagy fej vöröshagyma apró kockákra vágva 8 gerezd fokhagyma vékonyra szeletelve 2 szál friss… Tovább »

Csirkemellsonkás pizza hasé

Kedves olvasók és barátok! Mindig nagy gondban vagyok, hogyan is ajánljak egy receptet!  A képek beszéljenek önmagukért, mindenki lépjen a tettek mezejére és süssön pizzát. HOZZÁVALÓK: 20 dkg rétesliszt 20 dkg  finomliszt 6 ek. olívaolaj 1 csapott tk. só 2,5 dl langyos víz 1 tk. oregánó 1 tk. bazsalikom 1 csomag szárított élesztő Feltét 1… Tovább »

Mozzarellás mini pizza

Kedves olvasók és barátok! A nagy pizza után, itt van a mozzarellás mini pizza! Pirultra olvadt mozzarellával, lédús paradicsommal és illatos mandulával. Ennél finomabb nem is kell! HOZZÁVALÓK: 20 dkg rétesliszt 20 dkg  finomliszt 6 ek. olívaolaj 1 csapott tk. só 2,5 dl langyos víz 1 tk. oregánó 1 tk. bazsalikom 1 csomag szárított élesztő… Tovább »

Olasz marharaguleves

Kedves olvasók és barátok! Ajánlom mindazoknak, akik szeretik a gazdag és tartalmas leveseket. Tápláló és új formában láthatjuk a tányérunkban a padlizsánt és cukkinit. A marhahúsról nem is beszélve. Felmelegíti a családot a hűvös estéken!    Hozzávalók: 50 dkg marha darált hús 2 fej közepes vöröshagyma 4 gerezd fokhagyma 1 közepes cukkini 1 közepes padlizsán 1… Tovább »

Tigrisgarnélás Pizza, rukkolával és olívabogyóval

Kedves olvasók és barátok! Olasz ízekre vágytok és szeretitek a tengeri herkentyűket? Tigrisgarnélás pizza, rukkolával, olívabogyóval és házi paradicsomszósszal. Egyszerű, fenséges pizza!   HOZZÁVALÓK: 20 dkg rétesliszt 20 dkg  finomliszt 6 ek. olívaolaj 1 csapott tk. só 2,5 dl langyos víz 1 tk. oregánó 1 tk. bazsalikom 1 csomag szárított élesztő Feltét 1 adag pizzához:… Tovább »

Magyaros pizza kolbásszal, lila hagymával és füstölt sajttal

Kedves olvasók és barátok!  A tegnapi pizza itáliai ihletésű volt, a mai pedig magyaros. Én a jászsági parasztkolbászt választottam feltétnek, mert nekem nagyon ízlik! Nem túl kemény, és kevésbé zsíros, lehet sütni és levesben is kiváló!  A pizzaalapot megkentem a fűszeres paradicsomszósszal. Jól megreszeltem sajttal és tejfölöztem, szeleteltem rá egy egész fej lila hagymát és… Tovább »

Pizza, prosciutto crudo sonkával és kékpenészes sajttal

 Kedves olvasók és barátok! Amikor barátokat várunk, és arról van szó, hogy meglepjük őket, a legegyszerűbb, ha pizzát sütünk. Itt van most ez a recept, ami olyan egyszerű és finom, hogy a barátok teljesen le lesznek nyűgözve! Megtaláltok a facebook-on: https://www.facebook.com/gastrobertollini HOZZÁVALÓK: 20 dkg rétesliszt 20 dkg  finomliszt 6 ek. olívaolaj 1 csapott tk. só… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!