GastRobertollini

Mustáros csirke, héjéban sült tepsis burgonyával

Kedves olvasók és barátok! Sokat gondolkodtok mi legyen a vacsora? Kevés idő ráfordításával készíthettek most finom vacsit csak pár alapanyagból! Mustáros-fokhagymás pácban  érlelt csirke, sütőben sült roppanós és szaftos burgonyával. Hozzávalók 4 személyre: Mustáros csirke: 40 dkg csirkemell 2 db piros húsú kaliforniai paprika 1 nagy fej vöröshagyma 2 gerezd fokhagyma lereszelve 2 evőkanál mustár… Tovább »

Burgundi marharagu

Kedves olvasók és barátok! Mi is készíthetünk igazi Francia marharagut! Fűszerektől illatozó, borral megbolondított porhanyósan omlós finom húst készíthetünk magunknak és szeretteinknek.   Hozzávalók: (5-6 személyre): 1,5 kg marha lábszár vagy lapocka 3 db vöröshagyma 4 db sárgarépa 2 db póréhagyma 4 gerezd fokhagyma 1 kávéskanál kakukkfű 2 db babérlevél egy csokor petrezselyem, 2 dl… Tovább »

Zöldborsókrémleves rokfort habbal

Kedves olvasók és barátok! Különleges ízélményt nyújtó recepttel szolgálok most nektek! Kipróbált, sokszor tesztelt és sokaknak nagy kedvencévé vált ez a leves. 🙂   Hozzávalók: 1 kg zöldborsó 40 dkg burgonya 4 gerezd fokhagyma 1 közepes fej vöröshagyma 2 dl tej 2,5 dl tejszín 6 evőkanál olívaolaj 5 dkg vaj 15 dkg rokfort sajt só,… Tovább »

Paprikakrémleves Avokádóval

Kedves Olvasók és barátok! Még olcsó a kaliforniai paprika és levest is lehet belőle csinálni. Nagyon finom, merjetek bátrak lenni! 🙂 Hozzávalók:  6 db piros kaliforniai paprika 3 gerezd fokhagyma összezúzva 1 fej vörös hagyma apróra vágva 4 kanál olivaolaj 1 db avokádó 1 citrom leve 1 dl tejszín 2 dl tejföl 2 db zöldségleves… Tovább »

Csirkemellsonkás pizza hasé

Kedves olvasók és barátok! Mindig nagy gondban vagyok, hogyan is ajánljak egy receptet!  A képek beszéljenek önmagukért, mindenki lépjen a tettek mezejére és süssön pizzát. HOZZÁVALÓK: 20 dkg rétesliszt 20 dkg  finomliszt 6 ek. olívaolaj 1 csapott tk. só 2,5 dl langyos víz 1 tk. oregánó 1 tk. bazsalikom 1 csomag szárított élesztő Feltét 1… Tovább »

Mozzarellás mini pizza

Kedves olvasók és barátok! A nagy pizza után, itt van a mozzarellás mini pizza! Pirultra olvadt mozzarellával, lédús paradicsommal és illatos mandulával. Ennél finomabb nem is kell! HOZZÁVALÓK: 20 dkg rétesliszt 20 dkg  finomliszt 6 ek. olívaolaj 1 csapott tk. só 2,5 dl langyos víz 1 tk. oregánó 1 tk. bazsalikom 1 csomag szárított élesztő… Tovább »

Gyömbéres csicseriborsó krémleves

Kedves olvasók és barátok! Szerettem volna egy igazán gyors levest kitalálni! Azoknak, akik a hűvös estéket szeretnék melegségben eltölteni. A gyömbér jótékony melegítő hatása és csicseriborsó tápanyagban való gazdagsága  fogja egytálétellé tenni ezt a levest.  Hozzávalók: 400 g csicseriborsó ( lében áztatott ) 30 dkg burgonya megtisztítva és kockára vágva 1/2 szál póréhagyma felkarikázva (… Tovább »

Kolbászos karfiolleves

Kedves olvasók és barátok! Egy újabb leves van terítéken. Ezt a receptet a kollégámtól kaptam , alakítottam szeretgettem és mára egy nagy kedvencé vált a munkahelyi kávézóban! Remélem ti is elkészítitek és megszeretitek. 🙂 A facebook oldalamon holnap részletes folyamat fotókkal jelentkezem!   Hozzávalók: 4 före 2 fej vöröshagyma 1 szál száraz parasztkolbász 4 gerezd… Tovább »

Citromos csirkemell, vajas steak burgonyával

Kedves olvasók és barátok! Csirkemell citromhéjjal pácolva, vajon sütve, friss steak burgonyával! Így kell kezdeni a hetet 🙂 Hozzávalók: 4 főre Citromos csirkemell: 40 dkg csirkemell 1 db citrom leve és héja 1 dl olívaolaj 1 ek. vaj só és bors Vajas steak burgonya: 1 kg burgonya 1 tk. őrölt fűszerpaprika 1 ek. vaj 2… Tovább »

Kacsamell vörösboros-csokoládé mártásban Rokfort sajtos burgonyapürével

Kedves olvasók és barátok ! Zsenge  kacsamell receptet szeretnék megosztani veletek. Finom, omlós és feledhetetlen! Aszalt szilva, kacsamell, mogyoró hagyma és kakukkfű. Ami pedig teljes összhangot ad, az a étcsokoládé. 🙂 A köret is fenséges, burgonya  rokfort sajttal pürésítve, sütőben sütve.  Sok sikert mindenkinek, keressetek ha van kérdésetek:)     Hozzávalók: 15 db aszalt szilva… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!