GastRobertollini

Almás-ribizlis rétes

Kedves Olvasók és Barátok Almás-ribizlis rétes a következő recept. Hatalmás ízkavalkád a konyhában, amíg a rétes el nem fogy! Mindenkinek szeretettel ajánlom. 🙂 Megtaláltok a Facebook-on: https://www.facebook.com/gastrobertollini HOZZÁVALÓK: 1 csomag rétes lap ( 10 db lap) 200 g 20 % tejföl 2 dkg vaj vagy margarin TÖLTELÉK: 80 dkg Golden alma ( 6-7 db ) 1… Tovább »

Lazac újhagymás pesztóval és ratatouille-val

Kedves Olvasók Amikor megkívánnátok egy finom halat, itt egy recept! A lazacot vajban és olívaolajban sütöttem. Egy fél citrom levével és reszelt héjával hoztam ki az ízét és durvára őrölt fekete borssal és nagy szemű sóval ízesítettem. Amivel igazán összhangba hoztam az az újhagymás pesztó! Sok sikert mindenkinek. 🙂 Megtaláltok a facebook-on: https://www.facebook.com/gastrobertollini 2 Főre:… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!