GastRobertollini

Epres-narancsos csokitorta

 Ez az  epres-narancsos csokitorta lehet, a húsvéti lakoma desszertje! Nem kell sok  hozzávaló, nincs sok pepecselés a konyhában és már eper is kapható! Sok sikert kívánok mindenkinek a konyhában és kellemes húsvéti ünnepeket! Epres-narancsos csokitorta hozzávalói: 38 dkg liszt 25 dkg vaj 12 dkg porcukor 1 csomag vaníliás cukor 20 dkg eper Krém: 300 g… Tovább »

Epres Cremé Brülée torta

Kedves olvasók és barátok! Nekem nagy kedvencé vált ez a madártej ízű torta ! Amikor megalkottam a receptet, csak álltam az üzletben és vártam az ihletre, semmi nem jutott eszembe! Aztán elkapott! 🙂 Ez lett az eredmény, Csibi Szilvi és Ninisz Laura segítségével. Szánj időt a bűnözésre, mert megérdemeld!   Hozzávalók:  5 tojás 14 dkg… Tovább »

Narancsos-csokis keksz

Kedves Olvasók és Barátok Sok keksz receptet próbáltam már, de valahogy sosem volt az igazi. Valójában különlegesen csokoládés, a boltokban nem megvásárolható ízélményre vágytam. Megosztom hát e házias receptet, hogy együtt leljük örömünket e mennyi csodában. Megtaláltok a facebook-on: https://www.facebook.com/gastrobertollini HOZZÁVALÓK: 30 dkg liszt 1 teáskanál sütőpor 1 csipet só 20 dkg étcsokoládé 14 dkg… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!