A paradicsomos húsgombóclevest azoknak merem ajánlani, akik a gazdag leveseket szeretik. Parmezán sajttal és friss bazsalikommal ízesített húsgombóccal bolondítottam meg. Rozmaringgal fűszereztem, lassú tűzön főztem és sok szeretettel készítettem, hogy ti is hamar megszeressétek! Írtam pár sort a bazsalikom jótékony hatásairól. Például tudtátok, hogy a levelei nagyon sok C-vitamint tartalmaznak? Én citrusos limonádéba is nagyon… Tovább »
Paradicsomos húsgombócleves
A paradicsomos húsgombóclevest azoknak merem ajánlani, akik a gazdag leveseket szeretik. Parmezán sajttal és friss bazsalikommal ízesített húsgombóccal bolondítottam meg. Rozmaringgal fűszereztem, lassú tűzön főztem és sok szeretettel készítettem, hogy ti is hamar megszeressétek! Írtam pár sort a bazsalikom jótékony hatásairól. Például tudtátok, hogy a levelei nagyon sok C-vitamint tartalmaznak? Én citrusos limonádéba is nagyon… Tovább »

Kedves olvasók és barátok! A leves lételeme a mindennapjaimnak, sok kreativitást és odafigyelést igényel minden nap újat alkotni, vagy egy régit újjá és még tartalmasabbá varázsolni. Ez a gombás csirkeragu leves, egy napi leves volt a munkahelyemen és annyira jól sikerült, hogy veletek is szeretném most megosztani . A fotókat köszönöm Dombóvári Judit barátomnak, remélem…
Kedves olvasók és barátok! Nem lehet kihagyni az olasz menüsorból a tenger értékes gyümölcseit sem! A peperoncino, egy lassan főzött, színes paprika egyveleg. Finom és paradicsomos! Nyarat idéző fenséges gyorsan elkészíthető étel. Mindenkinek sok sikert kívánok! Viva Italia! 🙂 Látogass el facebook oldalamra és lájkold ha tetszik, köszönöm. : https://www.facebook.com/gastrobertollini?ref=hl Hozzávalók: Pepperocíno: · 1 db…
Kedves olvasók és barátok! Folytatva az olasz hetet, mesés húsgolyókkal szeretnék kedveskedni nektek. A köret is nagyon csodás és különleges, az elkészítése pedig nagyon egyszerű. Olaszországban tudnak igazán élni az emberek, készítsd el a receptet és légy egy vacsora erejéig Itália vendége! Látogass el facebook oldalamra és lájkold ha tetszik, köszönöm. : https://www.facebook.com/gastrobertollini?ref=hl Hozzávalók: 500…
Kedves olvasók és barátok Nagyon nagy öröm számomra amikor felkérnek, hogy magazinba készítsek recepteket. Lázban égek a receptek készítésekor, még jobban szeretek piacra menni mint általában és hajnalban kelek a nagy napon. Mikor minden étel kész, megérkeznek a kollégák és egy jó kávé után indulhat kemény munka. A Nők lapja Téli számában öt olasz recept…
Kedves olvasók és barátok A karácsonyi menün gondolkodtok? Porhanyós szűzérme, kis erős paprikával és mézes almával az Én ajánlatom. Könnyen és gyorsan valami finomat, legyen az idei karácsony jelszava! Hozzávalók: 40 dkg piros alma 40 dkg sertés szűzérme 15 dkg húsos füstöltszalonna 2 db chilipaprika 1 fej lila hagyma 3 gerezd fokhagyma 5 szem…
Kedves olvasók és barátok! A karácsonyi készülődés számomra a főzésről és családi vacsoráról szól! Amikor ezt a receptet elkészítettem, azt hittem nagyon sok munkával jár majd, de meglepett! Nem is volt sok az előkészület, 20 perc alatt végeztem és a csirke már a sütőben sült! Hozzávalók: 1 db jóltartott tanyasi csirke 2 szál sárgarépa…
Kedves olvasók és barátok Ajándékozzunk sót, főzni szerető barátainknak, itt egy recept és egy tipp, hogy milyen formában készítsd el szeretteidnek! Himalája fekete só-rózsaborssal 10 dkg himalaya fekete só durva 15 szem rózsa bors A himalaya fekete sót fekete-barna tömbökben bányásszák, az indiai konyha hagyományos ételeinek elengedhetetlen ízesítője. Színét vasoxid tartalmának köszönheti. Igazi gurmet…
Kedves olvasók és barátok! Ajándékozzunk különleges fűszersót. Most a himalaya kristálysó rózsaszín varázsát kombináltam friss rozmaringgal, hogy finomabbnál-finomabb ételeket készíthessenek szeretteink, a tőlünk kapott ajándékból. Himalája kristály só durva szemű rozmaringgal ( rózsaszín): 10 dkg só 2 szál rozmaring levele A só majd elvonja a friss rozmaring nedvesség tartalmát és átveszi az ízét, a…
Kedves olvasók és barátok! Idén nyáron készítettem először quicht, a Nők lapja Kert & Gasztró magazin nyári számába. Akkor bacon szalonnával és póréhagymával készítettem és egy egész francia menüsort kellet készíteni. A sok kísérletezés nagyon meg szerettette velem ezt a receptet, bármivel elkészítheted, ha elengeded a fantáziád. Ami mindig fontos, hogy legyen a receptben…