Kedves olvasók és barátok! A leves lételeme a mindennapjaimnak, sok kreativitást és odafigyelést igényel minden nap újat alkotni, vagy egy régit újjá és még tartalmasabbá varázsolni. Ez a gombás csirkeragu leves, egy napi leves volt a munkahelyemen és annyira jól sikerült, hogy veletek is szeretném most megosztani . A fotókat köszönöm Dombóvári Judit barátomnak, remélem… Tovább »
Gombás csirkeraguleves
Kedves olvasók és barátok! A leves lételeme a mindennapjaimnak, sok kreativitást és odafigyelést igényel minden nap újat alkotni, vagy egy régit újjá és még tartalmasabbá varázsolni. Ez a gombás csirkeragu leves, egy napi leves volt a munkahelyemen és annyira jól sikerült, hogy veletek is szeretném most megosztani . A fotókat köszönöm Dombóvári Judit barátomnak, remélem… Tovább »

Kedves olvasók és barátok! Mi is készíthetünk igazi Francia marharagut! Fűszerektől illatozó, borral megbolondított porhanyósan omlós finom húst készíthetünk magunknak és szeretteinknek. Hozzávalók: (5-6 személyre): 1,5 kg marha lábszár vagy lapocka 3 db vöröshagyma 4 db sárgarépa 2 db póréhagyma 4 gerezd fokhagyma 1 kávéskanál kakukkfű 2 db babérlevél egy csokor petrezselyem, 2 dl…
Kedves Olvasók Amikor megkívánnátok egy finom halat, itt egy recept! A lazacot vajban és olívaolajban sütöttem. Egy fél citrom levével és reszelt héjával hoztam ki az ízét és durvára őrölt fekete borssal és nagy szemű sóval ízesítettem. Amivel igazán összhangba hoztam az az újhagymás pesztó! Sok sikert mindenkinek. 🙂 Megtaláltok a facebook-on: https://www.facebook.com/gastrobertollini 2 Főre:…