Kedves olvasók és barátok! Egy villámgyors olasz tésztarecepttel indítom a hetet. Minden alkalommal helyt fog állni, amikor elkészítitek. Miért is? Mert egyszerű, villámgyors, és nagyon finom! Minden fázisról és folyamatról készítettem képet, hogy ti is könnyedén elkészíthessétek ezt a remek spagettit. Megtaláltok a facebook-on: https://www.facebook.com/gastrobertollini Hozzávalók: 25 dkg kockára vágott baconszalonna 15 dkg parmezán… Tovább »
Carbonara Spagetti
Kedves olvasók és barátok! Egy villámgyors olasz tésztarecepttel indítom a hetet. Minden alkalommal helyt fog állni, amikor elkészítitek. Miért is? Mert egyszerű, villámgyors, és nagyon finom! Minden fázisról és folyamatról készítettem képet, hogy ti is könnyedén elkészíthessétek ezt a remek spagettit. Megtaláltok a facebook-on: https://www.facebook.com/gastrobertollini Hozzávalók: 25 dkg kockára vágott baconszalonna 15 dkg parmezán… Tovább »

Kedves Olvasók és Barátok Íme a hét utolsó rétes receptje. Friss kaporral és pirított cukkinivel megálmodott sós finomság. Az elkészítésnél minden fázisról készítettem képet, hogy olyan legyen mint ha együtt készítettük volna. Megtaláltok a facebook-on: https://www.facebook.com/gastrobertollini 2 rúd réteshez: HOZZÁVALÓK: 1 csomag rétes lap ( 8 db lap) 200 g 20 % tejföl 2 dkg…