GastRobertollini

Paradicsomos húsgombócleves

A paradicsomos húsgombóclevest azoknak merem ajánlani, akik a gazdag leveseket szeretik. Parmezán sajttal és friss bazsalikommal ízesített húsgombóccal bolondítottam meg. Rozmaringgal fűszereztem, lassú tűzön főztem és sok szeretettel készítettem, hogy ti is hamar megszeressétek! Írtam pár sort a bazsalikom jótékony hatásairól. Például tudtátok, hogy a levelei nagyon sok C-vitamint tartalmaznak? Én citrusos limonádéba is nagyon… Tovább »

Király garnéla pepperocinoval

Kedves olvasók és barátok! Nem lehet kihagyni az olasz menüsorból a tenger értékes gyümölcseit sem! A peperoncino, egy lassan főzött, színes paprika egyveleg. Finom és paradicsomos! Nyarat idéző fenséges gyorsan elkészíthető étel. Mindenkinek sok sikert kívánok! Viva Italia! 🙂 Látogass el facebook oldalamra és lájkold ha tetszik, köszönöm. : https://www.facebook.com/gastrobertollini?ref=hl Hozzávalók: Pepperocíno: ·         1 db… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!