GastRobertollini

Mézes-almás szűzérme, csilivel fűszerezve

Kedves olvasók és barátok    A karácsonyi menün gondolkodtok? Porhanyós szűzérme, kis erős paprikával és mézes almával az Én ajánlatom. Könnyen és gyorsan valami finomat, legyen az idei karácsony jelszava! Hozzávalók: 40 dkg piros alma 40 dkg sertés szűzérme 15 dkg húsos füstöltszalonna 2 db chilipaprika 1 fej lila hagyma 3 gerezd fokhagyma 5 szem… Tovább »

Burgundi marharagu

Kedves olvasók és barátok! Mi is készíthetünk igazi Francia marharagut! Fűszerektől illatozó, borral megbolondított porhanyósan omlós finom húst készíthetünk magunknak és szeretteinknek.   Hozzávalók: (5-6 személyre): 1,5 kg marha lábszár vagy lapocka 3 db vöröshagyma 4 db sárgarépa 2 db póréhagyma 4 gerezd fokhagyma 1 kávéskanál kakukkfű 2 db babérlevél egy csokor petrezselyem, 2 dl… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!