GastRobertollini

Királygarnélás Quiche

  Kedves olvasók és barátok! Idén nyáron készítettem először quicht, a Nők lapja Kert & Gasztró magazin nyári számába. Akkor bacon szalonnával és póréhagymával készítettem és egy egész francia menüsort kellet készíteni. A sok kísérletezés nagyon meg szerettette velem ezt a receptet, bármivel elkészítheted, ha elengeded a fantáziád. Ami mindig fontos, hogy legyen a receptben… Tovább »

Mustáros csirke, héjéban sült tepsis burgonyával

Kedves olvasók és barátok! Sokat gondolkodtok mi legyen a vacsora? Kevés idő ráfordításával készíthettek most finom vacsit csak pár alapanyagból! Mustáros-fokhagymás pácban  érlelt csirke, sütőben sült roppanós és szaftos burgonyával. Hozzávalók 4 személyre: Mustáros csirke: 40 dkg csirkemell 2 db piros húsú kaliforniai paprika 1 nagy fej vöröshagyma 2 gerezd fokhagyma lereszelve 2 evőkanál mustár… Tovább »

Paprikakrémleves Avokádóval

Kedves Olvasók és barátok! Még olcsó a kaliforniai paprika és levest is lehet belőle csinálni. Nagyon finom, merjetek bátrak lenni! 🙂 Hozzávalók:  6 db piros kaliforniai paprika 3 gerezd fokhagyma összezúzva 1 fej vörös hagyma apróra vágva 4 kanál olivaolaj 1 db avokádó 1 citrom leve 1 dl tejszín 2 dl tejföl 2 db zöldségleves… Tovább »

Olasz marharaguleves

Kedves olvasók és barátok! Ajánlom mindazoknak, akik szeretik a gazdag és tartalmas leveseket. Tápláló és új formában láthatjuk a tányérunkban a padlizsánt és cukkinit. A marhahúsról nem is beszélve. Felmelegíti a családot a hűvös estéken!    Hozzávalók: 50 dkg marha darált hús 2 fej közepes vöröshagyma 4 gerezd fokhagyma 1 közepes cukkini 1 közepes padlizsán 1… Tovább »

Lazac újhagymás pesztóval és ratatouille-val

Kedves Olvasók Amikor megkívánnátok egy finom halat, itt egy recept! A lazacot vajban és olívaolajban sütöttem. Egy fél citrom levével és reszelt héjával hoztam ki az ízét és durvára őrölt fekete borssal és nagy szemű sóval ízesítettem. Amivel igazán összhangba hoztam az az újhagymás pesztó! Sok sikert mindenkinek. 🙂 Megtaláltok a facebook-on: https://www.facebook.com/gastrobertollini 2 Főre:… Tovább »

Mozzarellával töltött grillezett padlizsán táska

  Kedves Hölgyek és Urak !    Egy ízletes grill recepttel készültem Nektek. Friss, üde kipróbált nyáresti recept! Csak 4 alap hozzávalóból: padlizsán, mozzarella, bazsalikom levél és méz!   2 Főre: Hozzávalók: 2 db  kisebb padlizsán 1 csomag egész mozzarella 6 db bazsalikom levél 5 kanál olívaolaj 10 szem koktélparadicsom 2 evőkanál balzsamecet 1 teáskanál méz… Tovább »

Gyömbéres -kurkumás csirkeleves

 Egy jótékony hatású leves, ami különlegessé teheti a napot! Alkoss és teremts színeket a konyhában! 🙂  Hozzávalók : 60 dkg csirkemell 20 dkg sárgarépa 2 db közepes vöröshagyma 10 dkg petrezselyemgyökér 1 egész paradicsom 1 piros kaliforniai paprika 2 teáskanál gyömbér por 2 teáskanál kurkuma 4 gerezd fokhagyma só, bors, 6 evőkanál olaj 2,5 dl… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!