GastRobertollini

Gesztenyekrémes piskótarolád

Kedves olvasók és barátok! Gyerekkoromban imádtam a gesztenyepürét! Szerettem tejszínhabbal, magában vagy eperrel a kertből. Nosztalgiából most piskótába töltöttem és csokoládéval borítottam. Nagyon finom lett, merem ajánlani mindenkinek!   Fotók: Dombóvári Judit, látogass el a weboldalára: http://www.juditdombovari.com/ Hozzávalók: 5 db tojás 14 dkg liszt 12 dkg kristálycukor 1 teáskanál sütőpor Töltelék: 250 g mascarpone sajt… Tovább »

Epres Cremé Brülée torta

Kedves olvasók és barátok! Nekem nagy kedvencé vált ez a madártej ízű torta ! Amikor megalkottam a receptet, csak álltam az üzletben és vártam az ihletre, semmi nem jutott eszembe! Aztán elkapott! 🙂 Ez lett az eredmény, Csibi Szilvi és Ninisz Laura segítségével. Szánj időt a bűnözésre, mert megérdemeld!   Hozzávalók:  5 tojás 14 dkg… Tovább »

Joghurtos piskóta, karamellizált almával és roppanós meggyel

Kedves olvasók és barátok! Ez a hét sem maradhat el egy jó süti nélkül. Azoknak ajánlom, akik szeretik a karamellizált ízt almával és meggyel kombinálva. Nálam gyorsan elfogyott, ajánlom mindenkinek! Megtaláltok a facebook-on: https://www.facebook.com/gastrobertollini Hozzávalók: 30 dkg alma (2 db) 25 dkg meggy 150 g joghurt (1 kicsi doboz) 14 dkg porcukor 2 ek. kristálycukor… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!