GastRobertollini

Ferrero Cupcake

A ferreo cupcake lesz a kedvenced, amint elkészíted! Puha mogyorós tészta és selymes tejcsokoládé krém, mennyei ferrero golyóval koronázva.  Rázd fel magad, élvezd az ízeket! Fotó és Styling: Dombóvári Judit. http://www.juditdombovari.com/gastro/  A Ferrero Cupcake tészta hozzávalói: 24 dkg liszt 20 dkg porcukor 3  csapott teáskanál sütőpor csipet só 8 dkg puha vaj 240 ml tej… Tovább »

Mazsolás-vajas kuglóf, mascarpone krémmel

Egy Mazsolás-vajas kuglófnak, senki nem fog ellenállni húsvétkor. Ezért is ajánlom minden kedves olvasómnak! Olvassátok el a kuglóf rövid kis történetét, amivel ti is közelebb kerülhettek, ehhez a remekbe szabott süteményhez. Tudtátok hogy a kuglóf eredetileg kizárólag élesztős tésztával készülő sütemény, de ma már a sütőporral készülő kevert tészta is gyakran kerül a kuglófsütő formába…. Tovább »

Kandírozott gyümölcsös kuglóf, mascarpone krémmel

Kedves olvasók és barátok! Gondolom már sokan kaptatok kuglóf sütőformát ajándékba? Most itt az ideje, hogy elővegyétek, mert ennél könnyebb és gyorsabb kuglóf receptet biztos nem találtok! Üssétek fel a tojásokat, zúgjon fel a habverő motorja és melegedjen az sütő, mert ma mindenki kuglófot fog enni! Fotók: Dombóvári Judit, látogass el a honlapjára: www.juditdombovari.com/ Hozzávalók:… Tovább »

Citromos-csokis túrótorta

Kedves olvasók és barátok! Sok sajt és túró tortát sütöttem, de a citrus íz marad a kedvenc, mert minden falat üdítően hat az ízlelőbimbóimra. Ez egy nagyon kiadós süti, a párom nem tudott betelni vele! Végtelenül egyszerű, én ezért szeretem! Fotók: Dombóvári Judit, látogass el a honlapjára: www.juditdombovari.com/ Hozzávalók: Töltelék: 250 g mascarpone sajt 250 g… Tovább »

Gesztenyekrémes piskótarolád

Kedves olvasók és barátok! Gyerekkoromban imádtam a gesztenyepürét! Szerettem tejszínhabbal, magában vagy eperrel a kertből. Nosztalgiából most piskótába töltöttem és csokoládéval borítottam. Nagyon finom lett, merem ajánlani mindenkinek!   Fotók: Dombóvári Judit, látogass el a weboldalára: http://www.juditdombovari.com/ Hozzávalók: 5 db tojás 14 dkg liszt 12 dkg kristálycukor 1 teáskanál sütőpor Töltelék: 250 g mascarpone sajt… Tovább »

Kávés Cupcake

Kedves olvasók és barátok! Nem csak a kávé szerelmeseinek ajánlom ezt a csodás kávés cupcake receptet, hanem mindenkinek, aki egy kis íz-izgalomra vágyik!  Ragadj fakanalat, süss egy finom kávés mámort és hívd át a barátokat! Annyira könnyű elkészíteni, nagyon finom és abbahagyhatatlan! Fotók: Dombóvári Judit, látogass el a weboldalára: http://www.juditdombovari.com/ Hozzávalók: Tészta: 20 dkg liszt 2 dkg… Tovább »

Oreo Cupcake

Kedves olvasók és barátok! Könnyű és finom süti receptet kerestek? Szeretném nektek most bemutatni az én Oreo cupcake muffinomat! Könnyű, finom és nem lehet betelni vele! Az elkészítést is fotókkal mutatom, ezzel szeretném könnyebbé tenni és meghozni a kedvet a sütéshez. Fotók: Dombóvári Judit, látogass el a weboldalára: http://www.juditdombovari.com/ Hozzávalók: Tészta: 20 dkg liszt 4 dkg kakaópor… Tovább »

Csokoládés-narancsos sajttorta ribizli lekvárral

Kedves olvasók és barátok! Ez tényleg egy villámgyorsan elkészíthető sütemény, nem fog csalódást okozni, mert jól kitapasztalt recept. Használd fel a nyáron elrakott lekvárokat, mert az ilyen torták megérdemlik a jó alapanyagokat.     Hozzávalók: Töltelék: 25 dkg tehén túró 25 dkg mascarpone sajt 1 db narancs reszelt héja 15 dkg porcukor 2 db tojás… Tovább »

Körtés-túrós sajttorta

Kedves olvasók és barátok! Vannak napok, amikor igazán meg száll az ihlet. Féltem kicsit és eddig nem voltam sajttorta rajongó, de most tuti minden összejövetelre ezt sütök, mert nagyon egyszerű! Ezt a tortát a fotózás után elvittem egy házibuliba, csajok és pasik egyaránt elolvadtak. 🙂 Hozzávalók: Töltelék: 25 dkg tehén túró 25 dkg mascarpone sajt… Tovább »

Vilmoskörtés-bararacklekváros Charlotte-torta

Kedves olvasók és barátok! Amint megláttam ezt a receptet. azonnal ihletet kaptam. Hogyan is lehet sajátom ez a recept? Baracklekvárral bolondítottam meg és vanília kivonattal ízesítettem, szeretgettem, majd dédelgettem, megsütöttem és a végén jól megettem. 🙂 Hozzávalók a piskótához: 6 db tojás 10 dkg búza liszt 6 dkg rétes liszt 10 dkg porcukor 1 teáskanál… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!