Egy Mazsolás-vajas kuglófnak, senki nem fog ellenállni húsvétkor. Ezért is ajánlom minden kedves olvasómnak! Olvassátok el a kuglóf rövid kis történetét, amivel ti is közelebb kerülhettek, ehhez a remekbe szabott süteményhez. Tudtátok hogy a kuglóf eredetileg kizárólag élesztős tésztával készülő sütemény, de ma már a sütőporral készülő kevert tészta is gyakran kerül a kuglófsütő formába…. Tovább »
Mazsolás-vajas kuglóf, mascarpone krémmel
Egy Mazsolás-vajas kuglófnak, senki nem fog ellenállni húsvétkor. Ezért is ajánlom minden kedves olvasómnak! Olvassátok el a kuglóf rövid kis történetét, amivel ti is közelebb kerülhettek, ehhez a remekbe szabott süteményhez. Tudtátok hogy a kuglóf eredetileg kizárólag élesztős tésztával készülő sütemény, de ma már a sütőporral készülő kevert tészta is gyakran kerül a kuglófsütő formába…. Tovább »

Kedves olvasók és barátok! Mennyi rikotta tortával folytatom az olasz hetet. A magazinos fotózások végén, örömmel fogyasztjuk a finomságokat, beszélgetünk, csodáljuk a szebbnél szebb tányérokat és jöhet a pakolás. Teli hassal könnyebb minden, vagy kicsit még rápihenünk a mosogatnivalóra! Látogass el facebook oldalamra és lájkold ha tetszik, köszönöm. : https://www.facebook.com/gastrobertollini?ref=hl Hozzávalók: 300 g darált…
Kedves olvasók és barátok! Nincs is szebb hétvége, mint amikor friss kalács illatra ébred a család. Egyszerű és finom, és gyorsan elfelejtjük majd a bolti kalácsot. Külön köszönet Dombóvári Judit barátomnak, aki ezeket a remek fotókat készítette. Egész héten az Ő remekműveit csodálhatjuk. Látogassatok el Judit weboldalára: http://www.juditdombovari.com/ Hozzávalók: 20 dkg rétes liszt 20…