GastRobertollini

Babos csirkeleves rózsaborssal

A babos csirkelevesben nem fognak csalódni a gazdag levesek szerelmesei! Tudtátok milyen tápláló és egészséges a bab? Számos kedvező hatással bír, már azon kívül, hogy kiváló alapanyag türelmetlen kertészkedők számára, korai vetése miatt. A lóbab rengeteg értékes tápanyagot, fehérjét, keményítőt, ásványi anyagokat és vitaminokat (A, B1, B2, C) tartalmaz, zsengén szedve héja is fogyasztható, kitűnő… Tovább »

Búzacsírás vitamin saláta, fokhagymás garnélával

Kedves olvasók és barátok! Azt a csodálatos hírt szeretném megosztani veletek, hogy ezentúl a Nők lapja Psziché magazinban is találkozhattok velem. Onnan is értesülhettek ezentúl, hogy milyen egészséges és újragondolt recepteket készítek. Köszönöm a lehetőséget Akovács Évának és Sándor Helénának. Külön köszönet Dombóvári Juditnak, aki a csodás fotókat készítette. Búzacsírás vitamin saláta hozzávalói:   2… Tovább »

Paradicsomos húsgombócleves

A paradicsomos húsgombóclevest azoknak merem ajánlani, akik a gazdag leveseket szeretik. Parmezán sajttal és friss bazsalikommal ízesített húsgombóccal bolondítottam meg. Rozmaringgal fűszereztem, lassú tűzön főztem és sok szeretettel készítettem, hogy ti is hamar megszeressétek! Írtam pár sort a bazsalikom jótékony hatásairól. Például tudtátok, hogy a levelei nagyon sok C-vitamint tartalmaznak? Én citrusos limonádéba is nagyon… Tovább »

Currys csirkeleves

A currys csirkeleves jótékonyan átmelegíti a testet, feltölt energiával és táplál. Készítsd el mert gyors és könnyű, tele friss alapanyaggal! Lepd meg vele a családot egy hűvös estén, majd készítsd el a barátaidnak is!   A currys csirkeleves hozzávalók 6 főre: 60 dkg csirkemell csíkokra vágva 3 szál sárgarépa vékonyra szeletelve 2 db közepes vöröshagyma… Tovább »

Gombás csirkeraguleves

Kedves olvasók és barátok! A leves lételeme a mindennapjaimnak, sok kreativitást és odafigyelést igényel minden nap újat alkotni, vagy egy régit újjá és még tartalmasabbá varázsolni. Ez a gombás csirkeragu leves, egy napi leves volt a munkahelyemen és annyira jól sikerült, hogy veletek is szeretném most megosztani .  A fotókat köszönöm Dombóvári Judit barátomnak, remélem… Tovább »

Király garnéla pepperocinoval

Kedves olvasók és barátok! Nem lehet kihagyni az olasz menüsorból a tenger értékes gyümölcseit sem! A peperoncino, egy lassan főzött, színes paprika egyveleg. Finom és paradicsomos! Nyarat idéző fenséges gyorsan elkészíthető étel. Mindenkinek sok sikert kívánok! Viva Italia! 🙂 Látogass el facebook oldalamra és lájkold ha tetszik, köszönöm. : https://www.facebook.com/gastrobertollini?ref=hl Hozzávalók: Pepperocíno: ·         1 db… Tovább »

Paradicsomos húsgolyó, kecskesajtos – olivás polentával

Kedves olvasók és barátok! Folytatva az olasz hetet, mesés húsgolyókkal szeretnék kedveskedni nektek. A köret is nagyon csodás és különleges, az elkészítése pedig nagyon egyszerű. Olaszországban tudnak igazán élni az emberek, készítsd el a receptet és légy egy vacsora erejéig Itália vendége! Látogass el facebook oldalamra és lájkold ha tetszik, köszönöm. : https://www.facebook.com/gastrobertollini?ref=hl Hozzávalók: 500… Tovább »

Olasz paradicsomleves

Kedves olvasók és barátok Nagyon nagy öröm számomra amikor felkérnek, hogy magazinba készítsek recepteket. Lázban égek a receptek készítésekor, még jobban szeretek piacra menni mint általában és hajnalban kelek a nagy napon. Mikor minden étel kész, megérkeznek a kollégák és egy jó kávé után indulhat kemény munka.  A Nők lapja Téli számában öt olasz recept… Tovább »

Tepsis sültzöldség, rózsaborsos fekete Himalája sóval

Kedves olvasók és barátok Ajándékozzunk sót, főzni szerető barátainknak, itt egy recept és egy tipp, hogy milyen formában készítsd el szeretteidnek! Himalája fekete só-rózsaborssal   10 dkg himalaya fekete só durva 15 szem rózsa bors A himalaya fekete sót fekete-barna tömbökben bányásszák, az indiai konyha hagyományos ételeinek elengedhetetlen ízesítője. Színét vasoxid tartalmának köszönheti. Igazi gurmet… Tovább »

Vajon párolt csirkemell, csillagánizsos Himalája kristálysóval fűszerezve

  Kedves olvasók és barátok! Személy ajándékokat terveztem karácsonyra,  saját készítésű fűszer sóval fogom minden főzni szerető barátomat meglepni. Egyszerű és ha már veszünk mellé egy szép dobozt, nagyon kreatív is. Szép emlék leszek a konyhában. 🙂 Himalája kristály só finom szemcsés csillagánizzsal 10 kg só 5-6 szem csillag ánizs Ez a só is mint… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!