GastRobertollini

Rozmaringos lazacfilé, vajon párolt balzsamecetes répával

  Kedves olvasók és barátok! Ajándékozzunk különleges fűszersót. Most a himalaya kristálysó rózsaszín varázsát kombináltam friss rozmaringgal, hogy finomabbnál-finomabb ételeket készíthessenek szeretteink, a tőlünk kapott ajándékból. Himalája kristály só durva szemű rozmaringgal ( rózsaszín): 10 dkg só 2 szál rozmaring levele A só majd elvonja a friss rozmaring nedvesség tartalmát és átveszi az ízét, a… Tovább »

Királygarnélás Quiche

  Kedves olvasók és barátok! Idén nyáron készítettem először quicht, a Nők lapja Kert & Gasztró magazin nyári számába. Akkor bacon szalonnával és póréhagymával készítettem és egy egész francia menüsort kellet készíteni. A sok kísérletezés nagyon meg szerettette velem ezt a receptet, bármivel elkészítheted, ha elengeded a fantáziád. Ami mindig fontos, hogy legyen a receptben… Tovább »

Mustáros csirke, héjéban sült tepsis burgonyával

Kedves olvasók és barátok! Sokat gondolkodtok mi legyen a vacsora? Kevés idő ráfordításával készíthettek most finom vacsit csak pár alapanyagból! Mustáros-fokhagymás pácban  érlelt csirke, sütőben sült roppanós és szaftos burgonyával. Hozzávalók 4 személyre: Mustáros csirke: 40 dkg csirkemell 2 db piros húsú kaliforniai paprika 1 nagy fej vöröshagyma 2 gerezd fokhagyma lereszelve 2 evőkanál mustár… Tovább »

Zöldborsókrémleves rokfort habbal

Kedves olvasók és barátok! Különleges ízélményt nyújtó recepttel szolgálok most nektek! Kipróbált, sokszor tesztelt és sokaknak nagy kedvencévé vált ez a leves. 🙂   Hozzávalók: 1 kg zöldborsó 40 dkg burgonya 4 gerezd fokhagyma 1 közepes fej vöröshagyma 2 dl tej 2,5 dl tejszín 6 evőkanál olívaolaj 5 dkg vaj 15 dkg rokfort sajt só,… Tovább »

Sütőtökkrémleves – tejszínes mini scampival

Kedves olvasók és barátok! Itt a sütőtök szezon. 🙂  Készítettem nektek sütőtök krémlevest egy kis csavarral, liszt nélkül sűrítve, gyorsan és egyszerűen. Meg koronáztam egy rozmaringos olajban pirított tejszínes mini scampival. Hozzávalók: 1 kg sütőtök 40 dkg burgonya 1 kis fej vöröshagyma  3 gerezd fokhagyma 20 dkg mini scampi 2 dl tej 1,5 dl tejszín… Tovább »

Mozzarellás mini pizza

Kedves olvasók és barátok! A nagy pizza után, itt van a mozzarellás mini pizza! Pirultra olvadt mozzarellával, lédús paradicsommal és illatos mandulával. Ennél finomabb nem is kell! HOZZÁVALÓK: 20 dkg rétesliszt 20 dkg  finomliszt 6 ek. olívaolaj 1 csapott tk. só 2,5 dl langyos víz 1 tk. oregánó 1 tk. bazsalikom 1 csomag szárított élesztő… Tovább »

Olasz marharaguleves

Kedves olvasók és barátok! Ajánlom mindazoknak, akik szeretik a gazdag és tartalmas leveseket. Tápláló és új formában láthatjuk a tányérunkban a padlizsánt és cukkinit. A marhahúsról nem is beszélve. Felmelegíti a családot a hűvös estéken!    Hozzávalók: 50 dkg marha darált hús 2 fej közepes vöröshagyma 4 gerezd fokhagyma 1 közepes cukkini 1 közepes padlizsán 1… Tovább »

Citromos csirkemell, vajas steak burgonyával

Kedves olvasók és barátok! Csirkemell citromhéjjal pácolva, vajon sütve, friss steak burgonyával! Így kell kezdeni a hetet 🙂 Hozzávalók: 4 főre Citromos csirkemell: 40 dkg csirkemell 1 db citrom leve és héja 1 dl olívaolaj 1 ek. vaj só és bors Vajas steak burgonya: 1 kg burgonya 1 tk. őrölt fűszerpaprika 1 ek. vaj 2… Tovább »

Tigrisgarnélás Pizza, rukkolával és olívabogyóval

Kedves olvasók és barátok! Olasz ízekre vágytok és szeretitek a tengeri herkentyűket? Tigrisgarnélás pizza, rukkolával, olívabogyóval és házi paradicsomszósszal. Egyszerű, fenséges pizza!   HOZZÁVALÓK: 20 dkg rétesliszt 20 dkg  finomliszt 6 ek. olívaolaj 1 csapott tk. só 2,5 dl langyos víz 1 tk. oregánó 1 tk. bazsalikom 1 csomag szárított élesztő Feltét 1 adag pizzához:… Tovább »

Csirkemáj Crostini

Kedves olvasók és barátok A minap felötlött bennem, mit is lehetne csirkemájból készíteni. Amikor  a kedvenc üzletem hentes pultjánál álltam, eszembe jutott ez a villámgyors recept.  Megtaláltok a facebook-on: https://www.facebook.com/gastrobertollini 4 főre: HOZZÁVALÓK: 60 dkg csirkemáj 2 kisebb fej vöröshagyma 1 kisebb fej lilahagyma 15 db koktélparadicsom 4 gerezd fokhagyma 1 csokor petrezselyemzöld 3 ek…. Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!