GastRobertollini

Paradicsomos húsgolyó, kecskesajtos – olivás polentával

Kedves olvasók és barátok! Folytatva az olasz hetet, mesés húsgolyókkal szeretnék kedveskedni nektek. A köret is nagyon csodás és különleges, az elkészítése pedig nagyon egyszerű. Olaszországban tudnak igazán élni az emberek, készítsd el a receptet és légy egy vacsora erejéig Itália vendége! Látogass el facebook oldalamra és lájkold ha tetszik, köszönöm. : https://www.facebook.com/gastrobertollini?ref=hl Hozzávalók: 500… Tovább »

Spagetti Pomodoro

Kedves olvasók és barátok! Valami igazán egyszerű és fenségesre vágytok? Ezt a receptet használom a munkahelyemen is és eddig tökéletesen bevált, ez a recept nem hiányozhat a ti gyűjteményetekből sem! Hozzávalók 5 főre: 800 g hámozott kockázott paradicsom konzerv 2 db nagy fej vöröshagyma apró kockákra vágva 8 gerezd fokhagyma vékonyra szeletelve 2 szál friss… Tovább »

Lazac újhagymás pesztóval és ratatouille-val

Kedves Olvasók Amikor megkívánnátok egy finom halat, itt egy recept! A lazacot vajban és olívaolajban sütöttem. Egy fél citrom levével és reszelt héjával hoztam ki az ízét és durvára őrölt fekete borssal és nagy szemű sóval ízesítettem. Amivel igazán összhangba hoztam az az újhagymás pesztó! Sok sikert mindenkinek. 🙂 Megtaláltok a facebook-on: https://www.facebook.com/gastrobertollini 2 Főre:… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!