GastRobertollini

Cukkinis-kapros-túrós rétes

Kedves Olvasók és Barátok Íme a hét utolsó rétes receptje. Friss kaporral és pirított cukkinivel megálmodott sós finomság. Az elkészítésnél minden fázisról készítettem képet, hogy olyan legyen mint ha együtt készítettük volna. Megtaláltok a facebook-on: https://www.facebook.com/gastrobertollini 2 rúd réteshez:  HOZZÁVALÓK: 1 csomag rétes lap ( 8 db lap) 200 g 20 % tejföl 2 dkg… Tovább »

Almás-ribizlis rétes

Kedves Olvasók és Barátok Almás-ribizlis rétes a következő recept. Hatalmás ízkavalkád a konyhában, amíg a rétes el nem fogy! Mindenkinek szeretettel ajánlom. 🙂 Megtaláltok a Facebook-on: https://www.facebook.com/gastrobertollini HOZZÁVALÓK: 1 csomag rétes lap ( 10 db lap) 200 g 20 % tejföl 2 dkg vaj vagy margarin TÖLTELÉK: 80 dkg Golden alma ( 6-7 db ) 1… Tovább »

Barackos-túrós rétes

Kedves Olvasók  A mai modern korban, amikor már a nagymamák is ritkán nyújtanak rétes tésztát, nekünk azt a boltból kell megvásárolnunk. Szerencsénkre nagyon jó minőségű réteslapokat lehet vásárolni. Ajánlom a magyart termék emblémával jelzett termékeket. Segítségnek a töltelék elkészítési folyamatáról készítettem képeket. Megtaláltok a facebook-on: https://www.facebook.com/gastrobertollini   Hozzávalók: 1 csomag rétes lap ( 8 db… Tovább »

Franciás rakott burgonya réteslapközött sütve

Kedves Olvasók Amikor megkívánunk valami igazán hazait, gondoljuk újra a receptet. Higgyék el megéri! Itt egy recept amivel leporoltunk egy régit és alkottunk valami újat. Részletes fotók a fázisokról és folyamatokról! Sok sikert Mindenkinek! 🙂 Megtalálsz a facebook-on: https://www.facebook.com/gastrobertollini 8-10 Főre:   Hozzávalók: 1,20 kg burgonya 1 szál füstölt kolbász ( 15 dkg) 10 dkg… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!