GastRobertollini

Babos csirkeleves rózsaborssal

A babos csirkelevesben nem fognak csalódni a gazdag levesek szerelmesei! Tudtátok milyen tápláló és egészséges a bab? Számos kedvező hatással bír, már azon kívül, hogy kiváló alapanyag türelmetlen kertészkedők számára, korai vetése miatt. A lóbab rengeteg értékes tápanyagot, fehérjét, keményítőt, ásványi anyagokat és vitaminokat (A, B1, B2, C) tartalmaz, zsengén szedve héja is fogyasztható, kitűnő… Tovább »

Egészben sült tormás-mézes csirke, vele sült zöldségekkel

Kedves olvasók és barátok! A karácsonyi készülődés számomra a főzésről és családi vacsoráról szól! Amikor ezt a receptet elkészítettem, azt hittem nagyon sok munkával jár majd, de meglepett! Nem is volt sok az előkészület, 20 perc alatt végeztem és a csirke már a sütőben sült!   Hozzávalók: 1 db jóltartott tanyasi csirke 2 szál sárgarépa… Tovább »

Tejszínes brokkolileves, rózsaborssal fűszerezve

Kedves olvasók és barátok! A sok ünnepi húsétel mellé jár egy forró finomság is. Lelket melengető, bársonyosan tejszínes brokkolileves. Hozzávalók 4 személyre: 2 szál közepes sárgarépa 2 szál közepes petrezselyemgyökér 30 dkg burgonya 2 ek. olívaolaj 1 kisebb fej brokkoli 2,5 dl tejszín 2 csipet rózsabors 1 fej lilahagyma só Elkészítés: Tisztítsuk meg a zöldségeket,… Tovább »

Tepsis sültzöldség, rózsaborsos fekete Himalája sóval

Kedves olvasók és barátok Ajándékozzunk sót, főzni szerető barátainknak, itt egy recept és egy tipp, hogy milyen formában készítsd el szeretteidnek! Himalája fekete só-rózsaborssal   10 dkg himalaya fekete só durva 15 szem rózsa bors A himalaya fekete sót fekete-barna tömbökben bányásszák, az indiai konyha hagyományos ételeinek elengedhetetlen ízesítője. Színét vasoxid tartalmának köszönheti. Igazi gurmet… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!