Kedves olvasók és barátok! A tegnapi pizza itáliai ihletésű volt, a mai pedig magyaros. Én a jászsági parasztkolbászt választottam feltétnek, mert nekem nagyon ízlik! Nem túl kemény, és kevésbé zsíros, lehet sütni és levesben is kiváló! A pizzaalapot megkentem a fűszeres paradicsomszósszal. Jól megreszeltem sajttal és tejfölöztem, szeleteltem rá egy egész fej lila hagymát és… Tovább »
Magyaros pizza kolbásszal, lila hagymával és füstölt sajttal
Kedves olvasók és barátok! A tegnapi pizza itáliai ihletésű volt, a mai pedig magyaros. Én a jászsági parasztkolbászt választottam feltétnek, mert nekem nagyon ízlik! Nem túl kemény, és kevésbé zsíros, lehet sütni és levesben is kiváló! A pizzaalapot megkentem a fűszeres paradicsomszósszal. Jól megreszeltem sajttal és tejfölöztem, szeleteltem rá egy egész fej lila hagymát és… Tovább »

A Hitipiti fetasajtból, sült kaliforniai paprikából készült Görög étel. Jól meg lehet bolondítani fokhagymával és még színesebbé tenni piros paprikával! 🙂 Az olívás kenyér csak extra finomság! Megtaláltok a facebook-on: https://www.facebook.com/gastrobertollini HOZZÁVALÓK: 2 db nagy piros kaliforniai paprika 1 teáskanál chili szósz (elhagyható) 250 g fetasajt 2 gerezd fokhagyma 6 evőkanál olívaolaj 1…