GastRobertollini

Magyaros pizza kolbásszal, lila hagymával és füstölt sajttal

Kedves olvasók és barátok!  A tegnapi pizza itáliai ihletésű volt, a mai pedig magyaros. Én a jászsági parasztkolbászt választottam feltétnek, mert nekem nagyon ízlik! Nem túl kemény, és kevésbé zsíros, lehet sütni és levesben is kiváló!  A pizzaalapot megkentem a fűszeres paradicsomszósszal. Jól megreszeltem sajttal és tejfölöztem, szeleteltem rá egy egész fej lila hagymát és… Tovább »

Pizza, prosciutto crudo sonkával és kékpenészes sajttal

 Kedves olvasók és barátok! Amikor barátokat várunk, és arról van szó, hogy meglepjük őket, a legegyszerűbb, ha pizzát sütünk. Itt van most ez a recept, ami olyan egyszerű és finom, hogy a barátok teljesen le lesznek nyűgözve! Megtaláltok a facebook-on: https://www.facebook.com/gastrobertollini HOZZÁVALÓK: 20 dkg rétesliszt 20 dkg  finomliszt 6 ek. olívaolaj 1 csapott tk. só… Tovább »

Cukkinis-kapros-túrós rétes

Kedves Olvasók és Barátok Íme a hét utolsó rétes receptje. Friss kaporral és pirított cukkinivel megálmodott sós finomság. Az elkészítésnél minden fázisról készítettem képet, hogy olyan legyen mint ha együtt készítettük volna. Megtaláltok a facebook-on: https://www.facebook.com/gastrobertollini 2 rúd réteshez:  HOZZÁVALÓK: 1 csomag rétes lap ( 8 db lap) 200 g 20 % tejföl 2 dkg… Tovább »

Mákos-cseresznyés-narancsos rétes

Kedves Olvasók és Barátok Folytatva a hetet, hogy mindenki megtalálhassa a kedvenc rétesét. Itt van most egy mákos rétes recept. Minden harapással, egy múlhatatlan íz kerít hatalmába mindenkit. Elsőre a narancs, karácsonyt idéző ízét fogjuk a szánkban érezni. Majd elborít mindent a mák sokasága. Végezetül elroppan a cseresznye és csak a következő harapás rétesre tudunk… Tovább »

Almás-ribizlis rétes

Kedves Olvasók és Barátok Almás-ribizlis rétes a következő recept. Hatalmás ízkavalkád a konyhában, amíg a rétes el nem fogy! Mindenkinek szeretettel ajánlom. 🙂 Megtaláltok a Facebook-on: https://www.facebook.com/gastrobertollini HOZZÁVALÓK: 1 csomag rétes lap ( 10 db lap) 200 g 20 % tejföl 2 dkg vaj vagy margarin TÖLTELÉK: 80 dkg Golden alma ( 6-7 db ) 1… Tovább »

Barackos-túrós rétes

Kedves Olvasók  A mai modern korban, amikor már a nagymamák is ritkán nyújtanak rétes tésztát, nekünk azt a boltból kell megvásárolnunk. Szerencsénkre nagyon jó minőségű réteslapokat lehet vásárolni. Ajánlom a magyart termék emblémával jelzett termékeket. Segítségnek a töltelék elkészítési folyamatáról készítettem képeket. Megtaláltok a facebook-on: https://www.facebook.com/gastrobertollini   Hozzávalók: 1 csomag rétes lap ( 8 db… Tovább »

Franciás rakott burgonya réteslapközött sütve

Kedves Olvasók Amikor megkívánunk valami igazán hazait, gondoljuk újra a receptet. Higgyék el megéri! Itt egy recept amivel leporoltunk egy régit és alkottunk valami újat. Részletes fotók a fázisokról és folyamatokról! Sok sikert Mindenkinek! 🙂 Megtalálsz a facebook-on: https://www.facebook.com/gastrobertollini 8-10 Főre:   Hozzávalók: 1,20 kg burgonya 1 szál füstölt kolbász ( 15 dkg) 10 dkg… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!