GastRobertollini

Babos csirkeleves rózsaborssal

A babos csirkelevesben nem fognak csalódni a gazdag levesek szerelmesei! Tudtátok milyen tápláló és egészséges a bab? Számos kedvező hatással bír, már azon kívül, hogy kiváló alapanyag türelmetlen kertészkedők számára, korai vetése miatt. A lóbab rengeteg értékes tápanyagot, fehérjét, keményítőt, ásványi anyagokat és vitaminokat (A, B1, B2, C) tartalmaz, zsengén szedve héja is fogyasztható, kitűnő… Tovább »

Currys csirkeleves

A currys csirkeleves jótékonyan átmelegíti a testet, feltölt energiával és táplál. Készítsd el mert gyors és könnyű, tele friss alapanyaggal! Lepd meg vele a családot egy hűvös estén, majd készítsd el a barátaidnak is!   A currys csirkeleves hozzávalók 6 főre: 60 dkg csirkemell csíkokra vágva 3 szál sárgarépa vékonyra szeletelve 2 db közepes vöröshagyma… Tovább »

Epres-narancsos csokitorta

 Ez az  epres-narancsos csokitorta lehet, a húsvéti lakoma desszertje! Nem kell sok  hozzávaló, nincs sok pepecselés a konyhában és már eper is kapható! Sok sikert kívánok mindenkinek a konyhában és kellemes húsvéti ünnepeket! Epres-narancsos csokitorta hozzávalói: 38 dkg liszt 25 dkg vaj 12 dkg porcukor 1 csomag vaníliás cukor 20 dkg eper Krém: 300 g… Tovább »

Tejszínes brokkolileves, rózsaborssal fűszerezve

Kedves olvasók és barátok! A sok ünnepi húsétel mellé jár egy forró finomság is. Lelket melengető, bársonyosan tejszínes brokkolileves. Hozzávalók 4 személyre: 2 szál közepes sárgarépa 2 szál közepes petrezselyemgyökér 30 dkg burgonya 2 ek. olívaolaj 1 kisebb fej brokkoli 2,5 dl tejszín 2 csipet rózsabors 1 fej lilahagyma só Elkészítés: Tisztítsuk meg a zöldségeket,… Tovább »

Zöldborsókrémleves rokfort habbal

Kedves olvasók és barátok! Különleges ízélményt nyújtó recepttel szolgálok most nektek! Kipróbált, sokszor tesztelt és sokaknak nagy kedvencévé vált ez a leves. 🙂   Hozzávalók: 1 kg zöldborsó 40 dkg burgonya 4 gerezd fokhagyma 1 közepes fej vöröshagyma 2 dl tej 2,5 dl tejszín 6 evőkanál olívaolaj 5 dkg vaj 15 dkg rokfort sajt só,… Tovább »

Sütőtökkrémleves – tejszínes mini scampival

Kedves olvasók és barátok! Itt a sütőtök szezon. 🙂  Készítettem nektek sütőtök krémlevest egy kis csavarral, liszt nélkül sűrítve, gyorsan és egyszerűen. Meg koronáztam egy rozmaringos olajban pirított tejszínes mini scampival. Hozzávalók: 1 kg sütőtök 40 dkg burgonya 1 kis fej vöröshagyma  3 gerezd fokhagyma 20 dkg mini scampi 2 dl tej 1,5 dl tejszín… Tovább »

Paprikakrémleves Avokádóval

Kedves Olvasók és barátok! Még olcsó a kaliforniai paprika és levest is lehet belőle csinálni. Nagyon finom, merjetek bátrak lenni! 🙂 Hozzávalók:  6 db piros kaliforniai paprika 3 gerezd fokhagyma összezúzva 1 fej vörös hagyma apróra vágva 4 kanál olivaolaj 1 db avokádó 1 citrom leve 1 dl tejszín 2 dl tejföl 2 db zöldségleves… Tovább »

Gyömbéres csicseriborsó krémleves

Kedves olvasók és barátok! Szerettem volna egy igazán gyors levest kitalálni! Azoknak, akik a hűvös estéket szeretnék melegségben eltölteni. A gyömbér jótékony melegítő hatása és csicseriborsó tápanyagban való gazdagsága  fogja egytálétellé tenni ezt a levest.  Hozzávalók: 400 g csicseriborsó ( lében áztatott ) 30 dkg burgonya megtisztítva és kockára vágva 1/2 szál póréhagyma felkarikázva (… Tovább »

Kolbászos karfiolleves

Kedves olvasók és barátok! Egy újabb leves van terítéken. Ezt a receptet a kollégámtól kaptam , alakítottam szeretgettem és mára egy nagy kedvencé vált a munkahelyi kávézóban! Remélem ti is elkészítitek és megszeretitek. 🙂 A facebook oldalamon holnap részletes folyamat fotókkal jelentkezem!   Hozzávalók: 4 före 2 fej vöröshagyma 1 szál száraz parasztkolbász 4 gerezd… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!