GastRobertollini

Búzacsírás vitamin saláta, fokhagymás garnélával

Kedves olvasók és barátok! Azt a csodálatos hírt szeretném megosztani veletek, hogy ezentúl a Nők lapja Psziché magazinban is találkozhattok velem. Onnan is értesülhettek ezentúl, hogy milyen egészséges és újragondolt recepteket készítek. Köszönöm a lehetőséget Akovács Évának és Sándor Helénának. Külön köszönet Dombóvári Juditnak, aki a csodás fotókat készítette. Búzacsírás vitamin saláta hozzávalói:   2… Tovább »

Paradicsomos húsgombócleves

A paradicsomos húsgombóclevest azoknak merem ajánlani, akik a gazdag leveseket szeretik. Parmezán sajttal és friss bazsalikommal ízesített húsgombóccal bolondítottam meg. Rozmaringgal fűszereztem, lassú tűzön főztem és sok szeretettel készítettem, hogy ti is hamar megszeressétek! Írtam pár sort a bazsalikom jótékony hatásairól. Például tudtátok, hogy a levelei nagyon sok C-vitamint tartalmaznak? Én citrusos limonádéba is nagyon… Tovább »

Húsvéti briós kalács

Kalács nélkül nem tudom elképzelni a húsvétot. A sonka sós íze, a még meleg, foszlós kalács illata és a könnyfakasztóan erős torma kombinációja jelenti a családunkban a reggelit húsvétkor. Ezt már csak egy jó pálinkával kell leöblíteni és indulhat a locsolkodás.  Tartsuk meg a hagyományokat, élvezzük az együtt töltött időt a családdal és locsoljunk meg… Tovább »

Mazsolás-vajas kuglóf, mascarpone krémmel

Egy Mazsolás-vajas kuglófnak, senki nem fog ellenállni húsvétkor. Ezért is ajánlom minden kedves olvasómnak! Olvassátok el a kuglóf rövid kis történetét, amivel ti is közelebb kerülhettek, ehhez a remekbe szabott süteményhez. Tudtátok hogy a kuglóf eredetileg kizárólag élesztős tésztával készülő sütemény, de ma már a sütőporral készülő kevert tészta is gyakran kerül a kuglófsütő formába…. Tovább »

Csokis-müzlis keksz

Keksszel is indulhat a húsvét reggel, nincs más dolgunk csakn 30 percet tölteni a konyhában. Én a  cerbona müzlit választottam alapnak, de a ti kedvencetekkel is remekül fog sikerülni. Ropogós és ízletes, nem lehet majd abbahagyni!    A csokis-müzlis keksz hozzávalók: 30 dkg liszt 2 teáskanál sütőpor 1 csipet só 14 dkg porcukor 1 csomag… Tovább »

Vaníliás cupcake, szívekkel díszítve

A cupcake minden alkalommal elővehető recept! Lehet szülinap, halloween, karácsony vagy épp Valentin nap, mint most! Nincs is szebb ajándék, mit amikor a szerelmünket egy magunk készített burbon vaníliás cupcake-vel lepjük meg! Mindenkinek boldog Valentin napot kívánok! Olvasd el a cupcake kialakulásának történetét! Fotók: Dombóvári Judit, látogass el a honlapjára: www.juditdombovari.com/ Köszönet: Édes Álmok, Süti… Tovább »

Kandírozott gyümölcsös kuglóf, mascarpone krémmel

Kedves olvasók és barátok! Gondolom már sokan kaptatok kuglóf sütőformát ajándékba? Most itt az ideje, hogy elővegyétek, mert ennél könnyebb és gyorsabb kuglóf receptet biztos nem találtok! Üssétek fel a tojásokat, zúgjon fel a habverő motorja és melegedjen az sütő, mert ma mindenki kuglófot fog enni! Fotók: Dombóvári Judit, látogass el a honlapjára: www.juditdombovari.com/ Hozzávalók:… Tovább »

Citromos-csokis túrótorta

Kedves olvasók és barátok! Sok sajt és túró tortát sütöttem, de a citrus íz marad a kedvenc, mert minden falat üdítően hat az ízlelőbimbóimra. Ez egy nagyon kiadós süti, a párom nem tudott betelni vele! Végtelenül egyszerű, én ezért szeretem! Fotók: Dombóvári Judit, látogass el a honlapjára: www.juditdombovari.com/ Hozzávalók: Töltelék: 250 g mascarpone sajt 250 g… Tovább »

Gesztenyekrémes piskótarolád

Kedves olvasók és barátok! Gyerekkoromban imádtam a gesztenyepürét! Szerettem tejszínhabbal, magában vagy eperrel a kertből. Nosztalgiából most piskótába töltöttem és csokoládéval borítottam. Nagyon finom lett, merem ajánlani mindenkinek!   Fotók: Dombóvári Judit, látogass el a weboldalára: http://www.juditdombovari.com/ Hozzávalók: 5 db tojás 14 dkg liszt 12 dkg kristálycukor 1 teáskanál sütőpor Töltelék: 250 g mascarpone sajt… Tovább »

Csokis-narancsos Cupcake

  Kedves olvasók és barátok! A csokoládé szerelemeseit sem szeretném kihagyni a jóból, mert én is nagy rajongó vagyok! Ez a recept, a személyes kedevencem és bátran merem ajánlani mindenkinek! Sok szép percet kívánok a konyhában! Fotók: Dombóvári Judit, látogass el a honlapjára: www.juditdombovari.com/  Hozzávalók: Tészta: 24 dkg liszt 20 dkg porcukor 3  csapott teáskanál sütőpor csipet só… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!