Kedves olvasók és barátok! Idén nyáron készítettem először quicht, a Nők lapja Kert & Gasztró magazin nyári számába. Akkor bacon szalonnával és póréhagymával készítettem és egy egész francia menüsort kellet készíteni. A sok kísérletezés nagyon meg szerettette velem ezt a receptet, bármivel elkészítheted, ha elengeded a fantáziád. Ami mindig fontos, hogy legyen a receptben… Tovább »
Királygarnélás Quiche
Kedves olvasók és barátok! Idén nyáron készítettem először quicht, a Nők lapja Kert & Gasztró magazin nyári számába. Akkor bacon szalonnával és póréhagymával készítettem és egy egész francia menüsort kellet készíteni. A sok kísérletezés nagyon meg szerettette velem ezt a receptet, bármivel elkészítheted, ha elengeded a fantáziád. Ami mindig fontos, hogy legyen a receptben… Tovább »

Kedves olvasók és barátok! Napokig ettem a linzert és nem tudtam meg unni. Ajánlom várjatok egy fél napot, hogy a lekvár átitassa kicsit a linzert. Omlósan puha lesz és nem tudjátok majd ti sem abbahagyni. Mindenkinek Jó étvágyat kívánok! Hozzávalók A tésztához: • 38 dkg búzaliszt • 25 dkg vaj • 12 dkg porcukor •…
Kedves olvasók és barátok! Lepjük meg magunkat ezekkel a finomságokkal! Mindig jó ha van otthon egy kis házi süti, mindig szebbé teszi a napot. 🙂 Hozzávalók A tésztához: • 38 dkg búzaliszt • 25 dkg vaj • 12 dkg porcukor • 1 cs vaníliás cukor • 2 db tojássárgája • 1 db citrom…
Kedves Olvasók A mai modern korban, amikor már a nagymamák is ritkán nyújtanak rétes tésztát, nekünk azt a boltból kell megvásárolnunk. Szerencsénkre nagyon jó minőségű réteslapokat lehet vásárolni. Ajánlom a magyart termék emblémával jelzett termékeket. Segítségnek a töltelék elkészítési folyamatáról készítettem képeket. Megtaláltok a facebook-on: https://www.facebook.com/gastrobertollini Hozzávalók: 1 csomag rétes lap ( 8 db…