GastRobertollini

Zöldborsókrémleves rokfort habbal

Kedves olvasók és barátok! Különleges ízélményt nyújtó recepttel szolgálok most nektek! Kipróbált, sokszor tesztelt és sokaknak nagy kedvencévé vált ez a leves. 🙂   Hozzávalók: 1 kg zöldborsó 40 dkg burgonya 4 gerezd fokhagyma 1 közepes fej vöröshagyma 2 dl tej 2,5 dl tejszín 6 evőkanál olívaolaj 5 dkg vaj 15 dkg rokfort sajt só,… Tovább »

Paprikakrémleves Avokádóval

Kedves Olvasók és barátok! Még olcsó a kaliforniai paprika és levest is lehet belőle csinálni. Nagyon finom, merjetek bátrak lenni! 🙂 Hozzávalók:  6 db piros kaliforniai paprika 3 gerezd fokhagyma összezúzva 1 fej vörös hagyma apróra vágva 4 kanál olivaolaj 1 db avokádó 1 citrom leve 1 dl tejszín 2 dl tejföl 2 db zöldségleves… Tovább »

Francia parasztleves

Kedves olvasók és barátok! Ilyen hideg időben mindenkinek szüksége van egy kis nyári melegre. Ebben a levesben mindent megtaláltok, ami felforrósítja a kedveteket! Ízekben gazdag és tartalmas, amit magaddal vihetsz a munkahelyedre, hogy a forró leves illata ne csak téged kábítson el! Hozzávalók: 30 dkg száraz fehér bab só 1 db citrom 1/2 fej kelkáposzta 4… Tovább »

Kolbászos karfiolleves

Kedves olvasók és barátok! Egy újabb leves van terítéken. Ezt a receptet a kollégámtól kaptam , alakítottam szeretgettem és mára egy nagy kedvencé vált a munkahelyi kávézóban! Remélem ti is elkészítitek és megszeretitek. 🙂 A facebook oldalamon holnap részletes folyamat fotókkal jelentkezem!   Hozzávalók: 4 före 2 fej vöröshagyma 1 szál száraz parasztkolbász 4 gerezd… Tovább »

Olasz marharaguleves

Kedves olvasók és barátok! Ajánlom mindazoknak, akik szeretik a gazdag és tartalmas leveseket. Tápláló és új formában láthatjuk a tányérunkban a padlizsánt és cukkinit. A marhahúsról nem is beszélve. Felmelegíti a családot a hűvös estéken!    Hozzávalók: 50 dkg marha darált hús 2 fej közepes vöröshagyma 4 gerezd fokhagyma 1 közepes cukkini 1 közepes padlizsán 1… Tovább »

Tigrisgarnélás Pizza, rukkolával és olívabogyóval

Kedves olvasók és barátok! Olasz ízekre vágytok és szeretitek a tengeri herkentyűket? Tigrisgarnélás pizza, rukkolával, olívabogyóval és házi paradicsomszósszal. Egyszerű, fenséges pizza!   HOZZÁVALÓK: 20 dkg rétesliszt 20 dkg  finomliszt 6 ek. olívaolaj 1 csapott tk. só 2,5 dl langyos víz 1 tk. oregánó 1 tk. bazsalikom 1 csomag szárított élesztő Feltét 1 adag pizzához:… Tovább »

Kacsamell vörösboros-csokoládé mártásban Rokfort sajtos burgonyapürével

Kedves olvasók és barátok ! Zsenge  kacsamell receptet szeretnék megosztani veletek. Finom, omlós és feledhetetlen! Aszalt szilva, kacsamell, mogyoró hagyma és kakukkfű. Ami pedig teljes összhangot ad, az a étcsokoládé. 🙂 A köret is fenséges, burgonya  rokfort sajttal pürésítve, sütőben sütve.  Sok sikert mindenkinek, keressetek ha van kérdésetek:)     Hozzávalók: 15 db aszalt szilva… Tovább »

Quiche baconnal

Kedves olvasók és barátok! Szeretném megosztani veletek ezt a közkedvet Francia receptet! Olcsó és könnyen elkészítheted, az alapanyagokat pedig kedvedre változtathatod. Írok pár ötletet! 🙂 Hozzávalók: 20 dkg liszt 5 dkg vaj 1 tojás sárgája 2 dl tejföl 20 % -os 10 dkg bacon 4 tojás 1 fej vöröshagyma apóra vágva 10 füstölt sajt reszelve… Tovább »

Csirkemáj Crostini

Kedves olvasók és barátok A minap felötlött bennem, mit is lehetne csirkemájból készíteni. Amikor  a kedvenc üzletem hentes pultjánál álltam, eszembe jutott ez a villámgyors recept.  Megtaláltok a facebook-on: https://www.facebook.com/gastrobertollini 4 főre: HOZZÁVALÓK: 60 dkg csirkemáj 2 kisebb fej vöröshagyma 1 kisebb fej lilahagyma 15 db koktélparadicsom 4 gerezd fokhagyma 1 csokor petrezselyemzöld 3 ek…. Tovább »

Csirkemájjal töltött dagadó

   A dagadó egy fenséges étel, érdemes húsvétra is elkészíteni. Hívjátok meg a családot, kínáljátok ezzel a locsolókat, Biztosan nem fognak ellenállni. Mindenkinek szép húsvétot kívánok! Megtaláltok a facebook-on: https://www.facebook.com/gastrobertollini  6-8 Főre:                                              … Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!