GastRobertollini

Lazac újhagymás pesztóval és ratatouille-val

Kedves Olvasók Amikor megkívánnátok egy finom halat, itt egy recept! A lazacot vajban és olívaolajban sütöttem. Egy fél citrom levével és reszelt héjával hoztam ki az ízét és durvára őrölt fekete borssal és nagy szemű sóval ízesítettem. Amivel igazán összhangba hoztam az az újhagymás pesztó! Sok sikert mindenkinek. 🙂 Megtaláltok a facebook-on: https://www.facebook.com/gastrobertollini 2 Főre:… Tovább »

Fűszeres húsgolyó fehérboros mártásban tagliatellével

Ez a tészta nagy kedvencemmé vált mikor a recepten dolgoztam. A fotózás előtti teszt főzésen a fehérbor és a marhahús ízére koncentráltam. Amikor a hűtőben megláttam egy ” kósza ” rokfort sajt darabot, azonnal belemorzsoltam a már tejszínben cikázó húsgolyók közé! A száraz fehérbor és rokfort sajt kombinációja teszi igazán ütőssé ezt a receptet! 🙂 Mindenkinek… Tovább »

Gyömbéres -kurkumás csirkeleves

 Egy jótékony hatású leves, ami különlegessé teheti a napot! Alkoss és teremts színeket a konyhában! 🙂  Hozzávalók : 60 dkg csirkemell 20 dkg sárgarépa 2 db közepes vöröshagyma 10 dkg petrezselyemgyökér 1 egész paradicsom 1 piros kaliforniai paprika 2 teáskanál gyömbér por 2 teáskanál kurkuma 4 gerezd fokhagyma só, bors, 6 evőkanál olaj 2,5 dl… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!