Kedves olvasók és barátok
Ajándékozzunk sót, főzni szerető barátainknak, itt egy recept és egy tipp, hogy milyen formában készítsd el szeretteidnek!
Hozzávalók:
Mossuk meg a zöldségeket és vágjuk cikkere az édesköményt, a padlizsánt negyedeljük, majd vágjuk fél centiméteres szeletekre. A répát és a fokhagymát karikázzuk fel, majd rakjunk mindent a tepsibe. Locsoljuk meg az egészet olívaolajjal, sózzuk meg a fűszerkeverékünkkel és rakjuk rá a rozmaring leveleket, 190 fokra előmelegített sütőben süssük 25-20 percet. Könnyű és gyors tepsis zöldség, szárnyas húsokhoz tökéletes. Nem fontos nagyon összetörni a mozsárban a borsot és a fekete sót, a bors szemek pattanjanak szét, a só pedig legyen feleakkora mint az eredeti mérete.
Tipp: Ajándékozd a fűszersót mozsárral együtt. A BUTLERS-ből van az enyém is és csak 1600 ft.