A ferreo cupcake lesz a kedvenced, amint elkészíted! Puha mogyorós tészta és selymes tejcsokoládé krém, mennyei ferrero golyóval koronázva. Rázd fel magad, élvezd az ízeket!
A sütőt előmelegítjük 175 fokra, ha lehet légkevésre. Béleljük ki papírral a muffin tepsit. Tegyük a lisztet, cukrot, mogyorót, sütőport, a sót és a puha vajat egy nagy tálba és keverjük jól össze.
Keverjük össze a tejet, a tojást egy külön tálban, adjuk az egészet a lisztes keverékhez és robotgéppel keverjük csomómentesre. Töltsük meg a formákat a tésztával. Süssük 20 percig. ( 175 fokon, ha van rá mód légkeverésen, ha nincs 180 fokon.)
Krém és díszítés:
Nagyobb méretű tálban, gőz felett olvasszuk meg a vajat. Tördeljük bele az étcsokoládét és folyamatosan kevergetve olvasszuk bele a csokoládét. Vegyük le a tűzről és kevergetve hűtsük 5 percet. Keverjük bele alaposan a mascarpone sajtot, majd töltsük habzsákba és nyomjuk a kihűlt muffinok tetejére. Díszítsük a ferrero golyókkal. Hűtsük hűtőben 30 percet és fogyasszuk egészséggel.
Készítsd el ezeket a cupcake recepteket is: