GastRobertollini

Franciás rakott burgonya réteslapközött sütve

Kedves Olvasók Amikor megkívánunk valami igazán hazait, gondoljuk újra a receptet. Higgyék el megéri! Itt egy recept amivel leporoltunk egy régit és alkottunk valami újat. Részletes fotók a fázisokról és folyamatokról! Sok sikert Mindenkinek! 🙂 Megtalálsz a facebook-on: https://www.facebook.com/gastrobertollini 8-10 Főre:   Hozzávalók: 1,20 kg burgonya 1 szál füstölt kolbász ( 15 dkg) 10 dkg… Tovább »

Lazac újhagymás pesztóval és ratatouille-val

Kedves Olvasók Amikor megkívánnátok egy finom halat, itt egy recept! A lazacot vajban és olívaolajban sütöttem. Egy fél citrom levével és reszelt héjával hoztam ki az ízét és durvára őrölt fekete borssal és nagy szemű sóval ízesítettem. Amivel igazán összhangba hoztam az az újhagymás pesztó! Sok sikert mindenkinek. 🙂 Megtaláltok a facebook-on: https://www.facebook.com/gastrobertollini 2 Főre:… Tovább »

Padlizsánkrém

Kedves olvasók és barátok! Úgy gondoltam ha már előző receptem is a padlizsánról szólt, most itt egy új recept a lila csodából. Már a boltban és a piacon is nagyon olcsó, készítsük hát el gyorsan és egyszerűen! 🙂 Részletes fotókat találsz a folyamatokról. A Rozscipók és kiflik receptjét megtalálod a blogomban. 🙂   Hozzávalók: 1 db… Tovább »

Fűszeres húsgolyó fehérboros mártásban tagliatellével

Ez a tészta nagy kedvencemmé vált mikor a recepten dolgoztam. A fotózás előtti teszt főzésen a fehérbor és a marhahús ízére koncentráltam. Amikor a hűtőben megláttam egy ” kósza ” rokfort sajt darabot, azonnal belemorzsoltam a már tejszínben cikázó húsgolyók közé! A száraz fehérbor és rokfort sajt kombinációja teszi igazán ütőssé ezt a receptet! 🙂 Mindenkinek… Tovább »

Gyömbéres -kurkumás csirkeleves

 Egy jótékony hatású leves, ami különlegessé teheti a napot! Alkoss és teremts színeket a konyhában! 🙂  Hozzávalók : 60 dkg csirkemell 20 dkg sárgarépa 2 db közepes vöröshagyma 10 dkg petrezselyemgyökér 1 egész paradicsom 1 piros kaliforniai paprika 2 teáskanál gyömbér por 2 teáskanál kurkuma 4 gerezd fokhagyma só, bors, 6 evőkanál olaj 2,5 dl… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!